Praktijk Donatus: Oprechte hulp naar zelfbewustzijn

Psychologische begeleiding bij oa. burn/bore-outklachten, depressie, relatieproblemen, angst en zelfbeeld. 

Bilingual : internationals are welcome

Herken je dit

Je doet alles zoals je ooit is verteld: je werkt hard aan je zakelijke identiteit en voorkomen naar de buitenwereld, echter ontbreekt er context.
Je hebt het goed voor elkaar: een fijn huis, een goede baan, een lief gezin en volgt een studie.  Toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt

• Je wenst meer energie en focus
• Je zoekt meer ontspanning en verbinding
• Je bent hoogsensitief danwel hoogbegaafd

Laat mij je helpen

Word evenwichtiger
Limiteer jouw gemoedsbewegingen waardoor je krachtiger en stabieler in het !even staat.
Bewustwording
Door te zien, doen en voelen zoeken we samen naar erkenning voor wie JIJ bent.
Ontwikkelen
Door jezelf te ontwikkelen, werkt dit door in de relatie tot anderen.

“Met Wendy ging ik op zoek naar de oorzaken van mijn stressgevoel. Vol warmte gaf ze me het gevoel dat ik dingen kon loslaten en bracht me veel inzicht waar mijn stress vandaan kwam.”

Daarom kiezen mensen voor Praktijk Donatus

Een vertrouwde omgeving

Kom tot rust en stap binnen in de landelijke omgeving. Een goed gesprek aan de keukentafel of op de bank  met uitzicht op de schapen die buiten in de wei grazen.

Persoonlijk

Bij Praktijk Donatus geen formele behandelaar client verhouding, Mijn persoonlijke visie is dat psychologische begeleiding beter werkt wanneer jij mij ook beter leert kennen. 

Ruimte om jezelf te zijn

We gaan samen op zoek naar de oorsprong van jouw wens om te veranderen. Daarbij kijken we ook naar de patronen die je hebt ontwikkeld in je leven en hoe deze je hebben beïnvloed.

Geen wachtlijst

Je hebt een keuze gemaakt om ondersteuning te zoeken. Omdat wij dit als geen ander beseffen is Praktijk Donatus er voor je zonder lange wachttijden. Als je vandaag belt, kun je meestal dezelfde week nog langskomen.

Wat cliënten over mij zeggen

5.0
Based on 38 Reviews
google
Ted Lemmers
5.0
maart 7, 2024

Wendy heeft mij enorm geholpen mat haar open mind, hartelijke ontvangst en warme persoonlijkheid. Binnen een zeer korte tijd weet Wendy tot de kern van je behoefte te komen en geeft ze duiding op zaken welke je nog moet verkennen. In een paar zeer prettige gesprekken heb ik Wendy als uitermate kundige psycholoog leren kennen. Als je hoog sensitief bent kom je de plek van haar praktijk binnen no time tot rust.

google
Jona Frank
5.0
januari 29, 2024

Very reliable and always very nice. A friendly and supportive environment that is worth a lot

google
Joyce W.
5.0
januari 21, 2024

Wendy is a great therapist. She's a very thoughtful and kind soul with a lot of experience and knowledge. She asks meaningful questions that helps to get to the root of issues, and at the same time, is able to offer a lot of support, and creative out of the box support at that. Thanks Wendy!

google
Femke Strik
5.0
januari 9, 2024

Wendy is een kundige, warme, betrokken psycholoog. Ze stelt je vanaf de eerste kennismaking op je gemak en biedt een veilige omgeving waar je jezelf kunt laten zien. Wendy geeft waardevolle inzichten en adviezen die je helpen om jezelf verder te ontwikkelen. Haar praktijk is een echte aanrader!

Wendy is echt een geweldige psycholoog, ze luistert naar je, begrijpt je en probeert een weg in je therapie te vinden die je helpt de problemen te genezen die je daar hebben gebracht. Een belangrijk pluspunt is dat ze ook heel goed Engels spreekt. Een echte aanrader deze plaats

google
Nikita van der Vinne
5.0
december 4, 2023

Als mede-psycholoog en als mens kan ik met overtuiging zeggen dat Wendy een ontzettend fijne persoonsgerichte aanpak heeft waardoor je je echt gezien voelt.

google
Mirjam Bos
5.0
november 12, 2023

Wendy gaf mij vanaf het eerste gesprek het gevoel dat ze me zag. Ze creëert een veilige omgeving waarin alles besproken kan worden. Door de gesprekken met Wendy sta ik nu weer in mijn eigen kracht.

google
Meike Biesma
5.0
november 2, 2023

Ik raad Praktijk Donatus 100% aan. Gelijk bij onze eerste kennismaking stelde Wendy mij op mijn gemak en voelde ik een heel waardevolle vertrouwensband. Wendy is ontzettend betrokken en warm, ze heeft mij echt geleerd om door te gaan en anders naar de dingen te kijken. Ik ben haar enorm dankbaar voor dit keerpunt in mijn leven!

google
Claudia Van Der Vorst
5.0
oktober 31, 2023

Warme vrouw die luistert en mensen echt ziet. Ze heeft de tijd, gaat geen checklist af, zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en jij het vertrouwen en geloof in jezelf (terug)vindt.

google
Marco van Tongeren
5.0
oktober 29, 2023

Een van de beste keuzes die ik dit jaar heb gemaakt. Bij kennismaking gelijk een goede klik. Wendy geeft je handvaten waar je wat aan hebt en kunt gebruiken in de praktijk. Een aanrader voor iedereen!

google
Jackelien Baas
5.0
oktober 15, 2023

Gelijk het eerste gesprek gaf veel vertrouwen en motivatie om hiermee door te gaan. Wendy is doortastend en oprecht in wat zij zegt en adviseert. Na enkele gesprekken, opdrachten en zelfreflectie heeft zij het zelfvertrouwen en ervoor gezorgd dat er een sterker persoon voor terug is gekomen. Ik heb hierdoor een andere man terug gekregen die voor zichzelf opkomt. Een echte aanrader dus!!!

google
Robin ter Veld
5.0
oktober 13, 2023

Super vriendelijk en geduldig

google
Eline Liezen
5.0
oktober 9, 2023

Gelijk bij de eerste kennismaking met Wendy voelde ik een klik. Wendy heeft mij geleerd om meer te voelen en te vertrouwen op mezelf. Door op een rustige maar soms ook heel enthousiaste wijze waren mijn gesprekken met haar altijd prettig. 'Vertrouw op het proces' heeft voor mij daarnaast een heel nieuwe wereld doen openen.

google
Hannelore van den Bosch
5.0
augustus 30, 2023

Wendy is een geweldige, positieve, motiverende en inspirerende vrouw. Het was enorm fijn met haar te werken en kan het zeker aanbevelen!

google
Anna de Boer
5.0
augustus 22, 2023

Wendy is een hele goede, lieve en oprechte therapeut. Je merkt aan haar dat ze écht betrokken is en ze komt met hele concrete ideeën om je te helpen. Ze heeft me enorm geholpen om me zekerder over mezelf te voelen en geleerd hoe ik het beste in mezelf naar boven kan halen. Wat ik ook enorm waardeer aan haar is haar eerlijkheid. Ik raad Wendy zeker aan!

google
mark Meijer
5.0
juli 20, 2023

Wendy geeft mij inzichten die ik bij anderen niet heb gekregen. Daarnaast biedt zij ruimte voor wederzijdse gesprekken waardoor de sessies op natuurlijke wijze verlopen. Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen ontmoeten en dat ik bij haar terecht kan met mijn verhaal.

google
Judith Runsink
5.0
juli 13, 2023

Wendy is naast een fantastisch, kleurrijk, stralend mens een professionele, resultaatgerichte coach/ (relatie)therapeut. Ze raakt snel de zere snaar, waardoor er geen onnodige tijd verloren gaat en je samen op ontdekking gaat welk pad bij jou past. Dank voor jou ZIJN, Wendy!

google
Wouter Nagel
5.0
juli 12, 2023

Ik heb enkel zeer positieve ervaringen met Wendy als therapeut. Ik had een veilig gevoel bij Wendy en onze sessies. Ik heb Wendy ervaren als een zeer open en eerlijke therapeut, die echt begaan is met haar cliënten. Nog elke dag heb ik profijt aan wat ik van en bij Wendy heb geleerd (over mezelf).

google
Femke den Besten
5.0
juli 9, 2023

Wat een fijne therapeut is Wendy. Ze is kundig, eerlijk, oprecht betrokken en de passie voor haar vak spat ervan af. Ze begrijpt mij en geeft mij handvaten waar ik direct iets mee kan. Voor mij zijn de afspraken met Wendy een fijn rustpunt in de week waar ik de ruimte krijg om aan mijzelf te werken. De mooie landelijke omgeving draagt daar ook zeker aan bij!

google
Marije Wind
5.0
juni 28, 2023

Ik voelde me direct op mijn gemak bij Wendy. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en gaf mij een warme, positieve en fijne blik op de wereld.

google
E.J.I. Zuidland
5.0
juni 28, 2023

Goed geholpen! Handige tips en heel veel geleerd over mezelf in een onvoorstelbaar korte tijd.

google
Jochem Schuitema
5.0
juni 22, 2023

Ontzettend fijne praktijk waar je echt gezien wordt. Mooie locatie en heerlijke koffie 😉

google
Bjorn Bom
5.0
juni 22, 2023

Deze praktijk heeft mijn leven veranderd. Met nieuwe inzichten voor werk én privé. De psycholoog is professioneel en begripvol, en ik voelde mij altijd gehoord. Diepgaande sessies braken oude patronen en creëerden gezonde gewoonten. Dankbaar voor deze waardevolle begeleiding.

google
Ernst Jan Hoogendijk
5.0
juni 15, 2023

Wendy van praktijk Donatus is een enorm goede psygoloog. Ze is open, eerlijk en prikt makkelijk door je ego heen waarna ze samen met je op zoek gaat naar het probleem en de oplossing

google
René Kuipers
5.0
juni 14, 2023

Ik heb de gesprekken met Wendy altijd zeer op prijs gesteld, confronterend, oprecht en eerlijk. Wendy zet je (positief) aan het denken over je eigen gedrag, aannames en dillema's. Ze geeft ook goede feedback over de ervaringen die je deelt.

google
frank vrijpost
5.0
juni 13, 2023

Uitstekende ervaring! Je voelt je gehoord, krijgt direct handvatten waar je mee aan de slag kunt en er worden de juiste vragen gesteld. Absolute aanrader.

google
Madelein Vereijken
5.0
juni 5, 2023

Kreeg erg snel de hulp die nodig was! Daarnaast heerst er een goede sfeer en wordt er gebruik gemaakt van rechtstreekse fijne communicatie

google
Elena-Laura Buhan
5.0
juni 4, 2023

Going to Wendy, I found safety, support and a person who went above and beyond to provide help. She has been very understanding and showed a lot of insight regarding the differences that can arise in an international couple. In the end I felt like there was a good balance between the warmth of the therapeutic relationship and a professional conduct. The sessions never felt dragged and we ended counseling at the right time.

google
Amerins Westra
5.0
juni 4, 2023

Door Wendy heb ik ingezien welke kracht ik heb, en door alle fijne gesprekken heb ik zoveel inzichten gekregen die mij echt verder hebben geholpen als mens en als ondernemer! Met een lach en een traan en heerlijke anekdotes weet ze heel snel te ontdekken waarmee ze kan helpen en waarmee je vooral jezelf kan helpen. Onwijs bedankt Wendy voor alle mooie gesprekken

google
Maaike Wenno
5.0
juni 4, 2023

Wendy is ontzettend kundig in haar werk. Ze geeft je vanaf het begin een vertrouwd gevoel. Ze kan met de juiste vragen, je inzichten geven en daagt je uit om in jezelf op zoek te gaan. Ik heb veel aan haar sessies gehad.

google
Ivar Engel
5.0
juni 2, 2023

Super goede relatietherapeut / psycholoog! Gelijk al een klik. Heel fijn als er iemand is die met kennis en kunde de communicatie kan verbeteren als het even niet lekker loopt. Daarvoor zit je bij Wendy echt goed, kan het iedereen aanraden. Het is je relatie echt waard !

google
Skippy
5.0
juni 2, 2023

Na 1e gesprek wist Wendy al direct waar het probleem zat, en hoe dat te verhelpen op een hele andere manier wat ik normaal zal doen. Wendy haalt alles uit je wat jezelf niet ziet. Veel baat bij gehad.

google
Rudi Baars
5.0
juni 2, 2023

Praktijk Donates zou ik zeker adviseren. Ik had jarenlang last van stress. Wendy heeft mij geleerd waar de stress vandaan komt en wat ik moest veranderen. Ik ben beter gaan communiceren en heb meer vertrouwen in mijzelf gekregen. Daarnaast heeft Wendy mij gestimuleerd om een andere baan te zoeken en op het proces te vertrouwen. Inmiddels heb de functie die ik graag wilde bij een andere werkgever.

google
Tessa Hamming
5.0
juni 2, 2023

Praktijk Donatus ondersteunt mij als professional op verschillende gebieden. Ik ontvang graag coaching van Wendy, omdat ze positief is, mij uitdaagt om anders te denken en mijn vragen goed begrijpt.

Ik ben super goed geholpen door Wendy. Na een moeilijke periode hulp ingeschakeld. En door goede tips, een vertrouwd gevoel en een luisterend oor ben ik dankzij Wendy weer blij hoe ik nu in het leven sta. Ik raad daarom aan om contact op te nemen met Praktijk Donatus

Wendy Nunes

Vijfentwintig jaar geleden, toen ik mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening genoot aan de Hogeschool van Amsterdam, heb ik mezelf ontwikkeld binnen de Forensische Psychiatrie. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt binnen zowel de Kinder- en Jeugd als Volwassen Forensische Psychiatrie. Mijn werkzaamheden omvatten het behandelen van deze doelgroep met psychische problematieken waaronder onder anderen gedragsproblematiek(en), angststoornis(sen) en depressie.
Naast de SPH heb ik Psychologie gestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen, waar ik gekozen heb voor de specialisatie Klinische Psychologie.

De afgelopen vijf jaar was ik werkzaam als Operationeel Manager van de transculturele Psychiatrie binnen het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Ik heb ervoor gekozen na 25 jaar vol uitdaging en inspiratie deze kennis mee te nemen naar mijn eigen praktijk. Hier heb ik de mogelijkheid om als zelfstandige mijn energie en expertise middels effectieve benaderingen in volledig vrijheid over te dragen. 

Mijn passies naast psychologie en kwantumfysica zijn ook geschiedenis en antropologie. Ik ben van mening dat voornamelijk linguïstische als sociale antropologie complementair zijn aan de hulpvraag van mensen. Het kan helpend zijn door een blik te werpen in onze geschiedenis die ons gevormd heeft en hoe dit nog steeds kan doorwerken in het heden.

Vanwege mijn multiculturele achtergrond beschouw ik mezelf als een ervaringsdeskundige op het gebied van diversiteit en inclusiviteit. Van anderen verneem ik dat zij zich door mij begrepen voelen. Veelal met het gevoel niet in het systeem passen. het. Ik vind het fijn dat mijn empatisch vermogen en verlengstuk geworden is om anderen te ondersteunen. Ik wil benadrukken dat iedereen binnen praktijk Donatus van harte welkom is, ongeacht geloofsovertuiging, gender, geslacht of seksuele geaardheid .

Ik geloof in inclusiviteit en respect voor iedereen.

Ik zie je

Maatwerk in psychologische begeleiding

Maatwerk in psychologische begeleiding

Tarieven

Tarieven
Ben je op zoek naar psychologische begeleiding om weer vol energie in het leven te komen?

  • Het tarief is €150 per uur.
  • Voor afspraken na 18.00 uur geldt het avond- en weekendtarief van €159 per uur.
  • Voor particulieren zijn de bedragen vrij van btw; bij zakelijke klanten komt er 21% btw bij, die je later terug kunt vragen via de Belastingdienst.

De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Hier is voor gekozen zodat je direct geholpen wordt, zonder wachtlijst.

Zullen we kennismaken?

Neem contact op

Ik maak graag kennis met je

Bereikbaarheid

Praktijk Donatus
Friesestraatweg 18
9831 TC in ADUARD
Bushalte Aduarderweg (5 minuten loopafstand | Lijn 2,5,39,166)

OPENINGSTIJDEN PRAKTIJK

Maandag tot en met donderdag 08.00 tot 22.00
Weekenden: in overleg

CONTACTGEGEVENS

Bel: 06 - 16 17 71 01

Heb je een vraag? laat een berichtje achter en dan bel of mail ik je terug

Vul het formulier in en ik bel je terug op het tijdstip dat jou uitkomt.

 
8 Posts
34 Followers

Praktijk Donatus

Praktijkeigenaar van Praktijk Donatus

✨️W.E.L.C.O.M.E. ✨️2024✨️
Good morning
How will the outcome of the Dutch elections (2023) ultimately affect its population psychologically?
Not only for the Netherlands, but also Europe and perhaps the world?
Iceland 2023
Do you trust that you can heal your heart?
Thank you Bahar 
@openyourheart_studio
Would and could you make a big decision under psychological pressure?
Een gemoedstoestand of stemming is de affectieve modus die iemand gedurende een bepaalde tijd heeft en die bestaat uit één enkele overwegende emotie of een combinatie van emoties. 
(Bron: Wikipedia)
* Welke gemoedstoestand heb jij met deze weersverandering?

A state of mind or mood is the affective mode that a person has in a period of time and consists of a single predominant emotion or a combination of emotions.
(Source: Wikipedia)
* What state of mind are you in with this change in weather?

Foto: NOS.nl-weer
Praktijk Donatus
22-02-2022
Praktijk Donatus
Praktijk Donatus

Praktijk Donatus

Antwoord gemiddeld binnen 1 dag

Praktijk Donatus
Goedendag,
Welkom binnen Praktijk Donatus.
Waarmee kan ik u helpen?
WhatsApp bericht